s

چرا کشور کانادا ؟

کانادا دومین کشور پهناور جهان محسوب می شود و شمالی ترین کشور قاره آمریکا به حساب  می آید.
کانادا به دلیل منابع طبیعی و صنعت رو به رشد،رفاه،امنیت شغلی و سیستم بهداشتی و آموزشی قوی به یکی از کشورهای پر طرفدار برای مهاجرت گردیده است.
در کشور کانادا احترام به شهروندان از هر نوع ملیت و نژادی یک اصل مهم به شمار می رود و این باعث خونگرمی و صمیمیت مردم کانادا با یکدیگر شده است.
درآمد میانگین یک کارگر ساده در کشور کانادا ماهیانه ۱۶۰۰ دلار کانادا خواهد بود و این نشان از یک اقتصاد پویا و عدالت اجتماعی بالا را دارد.
فرصت های شغلی بسیاری در کانادا وجود دارد و نکته حائز اهمیت آن است که امنیت شغلی در این کشور از رده بالایی برخوردار است.

مشاوره رایگان ۰۲۱۲۲۹۰۲۲۷۶

انواع ویزا جهت اقامت در کشور کانادا

ویزای دائم :

شما می توانید از طریق ثبت شرکت در کشور کانادا در حوزه خاصی مانند فنی، هنری، فرهنگی، ورزشی و..ویزای دائم دریافت کنید.
راه دیگر از طریق سرمایه گذاری می باشد که شما باید در حدود ۸۰۰ هزار دلار دارایی داشته باشید و حداقل ۴۰۰ هزار دلار آن را سرمایه گذاری کنید.

ویزای موقت :

در این نوع ویزای موقت شما مجاز هستید که فقط برای مدت زمان معینی در کانادا اقامت داشته باشید.

مدت زمان آن معمولا ۶ ماه است که می تواند شامل یک بار ورود یا چند بار ورود به خاک کانادا باشد.

اعتبار این نوع ویزا ۵ ساله بوده و در برخی موارد به ۱۰ سال نیز تبدیل می شود

ویزای تحصیل کانادا

4000 دلار

این تست شماره بلسبلس

این تست شماره بلسبیل

این تست شماره بلسبلسبل

این تست شمارهبلسبیلسیبل

ویزای تضمینی کانادا

1000 دلار

این تست شماره بلسبلس

این تست شماره بلسبیل

این تست شماره بلسبلسبل

این تست شمارهبلسبیلسیبل

ویزای توریستی کانادا

450 دلار

این تست شماره بلسبلس

این تست شماره بلسبیل

این تست شماره بلسبلسبل

این تست شمارهبلسبیلسیبل

سوالات متداول

آیا برای کانادا واقعا ویزای تضمینی وجود دارد؟

مسافر برای رسیدن به هدف خود همواره دوست دارد مطمئن ترین راه را انتخاب کند. ویزای تضمینی یکی از راه های اخذ ویزای کشور کانادا است.

البته این شبهه همواره وجود دارد که چگونه می توان از سفارت کانادا ویزای تضمینی گرفت. این دقیقا به آزانس،مشاور و وکیل شما بر می گردد که تا چه حد از روند اخذ ویزا اطلاع دارد و چه راه های را می داند.

ویزای تضمینی در واقع یک دعوتنامه است از یک فرد که در کشور کانادا اقامت دارد و این مسیر را برای دریافت ویزای شما راحت تر می کند.البته ذکر این نکته ضروری است که در این ویزا درصد خطا تا ۵ درصد امکان پذیر است.

چرا خود من اقدام برای ویزا گرفتن نکنم و چه نیازی به وکیل دارم ؟

اخذ ویزای یک کشور مراحل مشخصی دارد.این روند توسط هر فرد امکان پذیر است و البته که خود شما هم می توانید اقدام به این کار کنید.اما نکاتی قابل تامل وجود دارند که بد نیست بدانید.

۱- همانطور که میدانید برای اخذ ویزا مدارکی نیاز است که البته تقریبا تمام کسانی که اقدام به سفر به کانادا را دارند از آن مطلع هستند، اما جمع آوری همین مدارک و مستدل کردن آنها مطابق با ضوابط سفارت و کنسولگری کانادا یک امر تخصصی می باشد.

۲- هزینه ترجمه مدارک،رفت و برگشت به کشور ثالث جهت ارائه مدارک به سفارت که در دومرحله صورت می گیرد،رزرو هتل و بقیه هزینه های جانبی منطقا با هیچ حسابی جور در نمی آید در زمانی که شما می توانید وکیلی را برای این کار مشخص کنید و نصف این هزینه ها را پرداخت نمایید.

۳- ممکن است بعد از ارائه مدارک ویزا شما تایید نگردد و به اصطلاح ویزای شما ریجکت شود و البته این به دلیل نقص مدارک شما باشد که خب البته از بی تجربگی شما حاصل می شود. در واقع ریجکت شدن ویزای شما عملا هدر رفتن پول شما می باشد و این عدد وقتی بزرگتر می شود که شخصا اقدام کرده باشید.

۴- یک ضرب المثل قدیمی هست ( کار را به کاردانش بسپار )

مدارک جهت اخذ ویزای کشور کانادا کدام است ؟

همانطور که قبلا بیان شد اخذ ویزای کانادا و نوع ویزا شرایط مختلفی دارد. در ابتدا باید دید که شما از چه طریق و چگونه قصد سفر به کانادا را دارید.

اصل پاسپورت متقاضی با حداقل یک سال اعتبار.
همه پاسپورت های گذشته فرد که در آنها مهر ویزا خورده باشد.
یک قطعه عکس جدید ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با زمینه سفید.
ترجمه شناسنامه.
در صورت تاهل ،ترجمه سند ازدواج .
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان در صورت همراه بودن آنها در سفر.
فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی.
نامه تمکن مالی بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب.
گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه در صورت داشتن مواردی که ذکر شد.
برای کسانی هم که دعوتنامه ندارند، رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت یکی از مهم ترین مدارک ویزای توریستی کانادا است.

پیکاپ ویزا چیست ؟

بعد از درخواست و گرفتن پاسخ مثبت از سفارت از طریق ایمیل،شما باید پرینت ایمیل و پاسپورت خود را به کارگزاری آنکارا ببرید.
البته این کار به روش غیر حضوری هم امکان پذیر است. برای انجام این کار شما باید فرم وکالت را به همراه مدارک به نماینده خود بدهید.
پیکاپ ویزا به روند ارسال گذرنامه به سفارت و بازگرداندن آن به همراه ویزا به متقاضی گفته می‌شود.

در صورت ریجکتی ویزای کانادا چه اقدامی باید کرد؟

عموما هیچ قانونی برای اعتراض به ریجکتی ویزای توریستی وجود ندارد و بعد از بازگشت از سفارت کانادا فرد باید در مدت ۶ ماه اقدام به رفع نقص مدارک خود کرده و بعد از آن دوباره درخواست ویزا کند.این درخواست می تواند بلافاصله روز بعد از ریجکت شدن ویزا اتفاق بیفتد

این به معنی است که شما مجددا باید از مرحله اول درخواست ویزا شروع کنید.مدارک خود را تکمیل – هزینه های بررسی مدارک را مجددا پرداخت – و دوباره در صف اخذ ویزا قرار بگیرید.
شما باید برای درخواست ویزای جدید اطلاعات کامل تری را ارسال کنید . همچنین باید مواردی را که باعث ریجکت شدن ویزای شما در بار اول شده است را تقویت کنید

چگونه می توانم اطلاعات سفارت کانادا را به دست آورم ؟

کشور کانادا به دلیل برخی مسائل سیاسی در کشورمان سفارت ندارد و شما باید برای مراجعه به سفارت به یک کشور ثالث سفر کنید که نزدیک ترین ها ترکیه و امارات می باشد

آدرس سفارت کانادا در کشور ترکیه در شهر آنکارا

Aziziye Mahallesi, Ahenk Sk. No:1, 06690 Çankaya/Ankara, Turkey

تلفن: +۹۰۳۱۲۴۰۹۲۷۰۰

وب سایت رسمی سفارت کانادا: www.canada.ca

ساعت کاری دفتر سفارت

روزهای بین یکشنبه تا پنج شنبه از ۸ صبح تا ۱۲ بعد از ظهر و از ۱۲:۳۰ تا ۱۶:۴۵

روز جمعه از ۸ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر

چه مدت زمان می برد جواب ویزا به دستم برسد ؟

برای دریافت پاسخ از سفارت کانادا، مدت زمانی که برای پردازش پرونده و صدور ویزای کانادای شما حدودا طول می کشد ۱۲۰ روز کاری است. این زمان نسبی بوده و بنابر دفتری که متقاضی از طریق آن اقدام به انگشت نگاری می‌کند متغیر خواهد بود.

تیروژ پرواز چه کاری برای من انجام می دهد؟

این با شما

آیا هنوز سوالی دارید ؟

مشاوره ما رایگان است . ما مشاوران و وکلای خبره ای داریم.

با ما تماس بگیرید و راهنمایی بخواهید

۰۲۱-۲۲۹۰۲۲۷۶ 

از جایی که هستید شروع کنید. از آنچه دارید استفاده کنید.

کاری که می‌توانید را انجام بدهید.

آرتور اَش